REPORT Z PING PONGU

Velikonoční turnaj ve stolním tenise, 3. a 4. dubna 2023, Klub DM

Dvoudenního sportovního zápolení se v předvelikonočním týdnu zúčastnilo celkem 10 hochů, kteří byli v základní fázi turnaje rozčleněni do dvou pětičlenných skupin. Hrálo se na dva vítězné sety a v soubojích šlo především o nasazení pro druhou fázi, která probíhala již klasickým vyřazovacím způsobem.

Zejména  ve druhé části turnaje (hrálo se již na tři vítězné sety) byly k vidění nesmírně napínavé duely s vysokou sportovní úrovní. K titulu přeborníka DM suverénním způsobem dokráčel Daniel Slouka, stříbrnou příčku si vybojoval výborně hrající Václav Pavelka a pomyslný bronz získal nakonec Lukáš Pecher. Všichni medailisté obdrželi diplomy a hodnotné věcné ceny. Poděkování však patří všem účastníkům stolnotenisového turnaje zejména za to, že všechny zápasy probíhaly v přátelské atmosféře a správném sportovním duchu, a to včetně zásad fair play.

Správný elán letos jistě nechyběl, a tak bychom podobný turnaj  rádi viděli i v příštím roce a dalších letech, třeba i s rozšířenou účastí z řad ubytovaných žáků, podmínky k tomu máme určitě dobré.